Nieuwe look voor een verbeterde ervaring! Dezelfde functionaliteit, met een frissere uitstraling.

secondary vaillant

Marco van Vaillant: “We willen dat ons drukwerk een weerspiegeling is van de kwaliteit waar Vaillant voor staat."

vrijdag 19 juli 2024

In een wereld waar duurzaamheid en innovatie centraal staan, speelt drukwerk een belangrijke rol. Vaillant Nederland werkt al meer dan 150 jaar aan efficiënte verwarmingsoplossingen. Marco, DTP'er en marketing- en communicatiespecialist bij Vaillant, benadrukt: “Ons drukwerk moet niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook lang meegaan.” Benieuwd hoe deze samenwerking bijdraagt aan de doelen van Vaillant? Lees dan verder!

Wie ben je en wat doen jullie?

“Ik ben Marco. Ik werk bij Vaillant Nederland en ben DTP'er en marketing- en communicatiespecialist. Ik doe al het DTP-werk. Denk aan het vormgeven en bestellen van drukwerk in allerlei vormen."

afb vaillant-1

"Vaillant is een van de grootste verwarmingsproducenten in Europa. We maken onder andere CV-ketels, warmtepompen en allerlei soorten warmwatervoorzieningen. Dit doen we al meer dan 150 jaar. We zijn groot geworden met de geiser en zijn nu een toonaangevende speler in de verwarmingsindustrie in Europa en China.”

afb vaillant-2

Wat is jullie belangrijkste doel bij Vaillant?

“Ons grootste doel is om de grootste verwarmingsproducent van Europa te blijven en bij te dragen aan de energietransitie. We streven ernaar om in 2030 minimaal vijftig procent van het gasgebruik terug te dringen. Duurzaamheid en innovatie zijn voor ons belangrijk.”

afb vaillant-3

Waarom is dat zo belangrijk voor jullie?

“We willen vooroplopen in de energietransitie en zorgen dat iedereen in een groene omgeving kan leven. Door efficiënte en milieuvriendelijke technologieën te ontwikkelen, zoals warmtepompen die ook waterstof kunnen gebruiken, proberen we een betere toekomst voor iedereen te creëren.

Een recente innovatie is een pakket waarmee installateurs op afstand de prestaties van een ketel of warmtepomp kunnen monitoren. Hierdoor kunnen storingen vooraf worden gesignaleerd en opgelost, wat veel tijd en moeite bespaart.”

afb vaillant-4

Kun je iets vertellen over de samenwerking met Drukwerkdeal.nl?

“Drukwerkdeal.nl biedt ons de mogelijkheid om snel en efficiënt online bestellingen te plaatsen. Dit - gecombineerd met het brede productportfolio - sprak ons enorm aan. We zijn nu bijna vijf jaar klant en zijn erg tevreden met de samenwerking.”

afb vaillant-5

Welke producten bestellen jullie bij ons en waar worden ze voor gebruikt?

“We bestellen een breed scala aan producten zoals folders, flyers, brochures, spandoeken, magneetstickers en roll-up banners. Deze gebruiken we zowel intern voor onze eigen marketing als extern voor onze installateurs. Zo zorgen we ervoor dat zij altijd het juiste materiaal hebben om onze producten aan de consument te presenteren.”

afb vaillant-6

Wat vinden jullie belangrijk bij het bestellen van drukwerk?

“Kwaliteit is voor ons een belangrijk aspect. Wanneer we drukwerk bestellen, letten we op de duurzaamheid van het papier en de nauwkeurigheid van de kleuren. Ons drukwerk moet niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook lang meegaan. We gebruiken bijvoorbeeld speciaal houtachtig papier dat een meer duurzame uitstraling heeft. Het is belangrijk dat onze brochures en catalogi - die vaak jaren bij onze installateurs liggen - hun kleur behouden en goed leesbaar blijven. We willen dat ons drukwerk een weerspiegeling is van de kwaliteit waar Vaillant voor staat, zodat het vertrouwen van onze klanten in onze producten en diensten behouden blijft.”

afb vaillant-7

Zouden jullie Drukwerkdeal.nl bij anderen aanraden?

“We raden Drukwerkdeal.nl absoluut aan vanwege het gemak, de snelheid van levering en de uitstekende klantenservice. Het is ideaal om online je bestelling te kunnen plaatsen en snel antwoord te krijgen op specifieke aanvragen.”


  1. #Klanten
  2. #Producten & Materialen

Drukwerkdeal

Jouw one-stop shop voor drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil.

Lees meer van Drukwerkdeal
Klantenservice
Telefonisch bereikbaar tot 18:30 uur, vrijdags tot 17:30 uurBekijk openingstijden
Wil je niets missen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, inspiratie en de beste aanbiedingen.
www.fsc.orgFSC® C103631
The mark of responsible forestry
Drukwerkdeal.nl is een FSC-gecertificeerd bedrijf met licensiecode C103631 en certificaatcode CU-COC-816048. Alleen producten gelabeld als zodanig zijn FSC-gecertificeerd.